Klasseboer on Tour 2019

Graag nodigen we je uit voor “Klasseboer on Tour”.

Maak kennis met de Klasseboer in jouw regio en wat deze voor jouw school/kinderopvang kan betekenen!

21 maart was de eerste inspiratiebijeenkomst van Klasseboer on Tour 2019 in Herpen voor de regio Oss/Cuijk. Je kunt je nog aanmelden voor dinsdag 26 maart en donderdag 28 maart.

Werk jij in de kinderopvang, het basis en/of het voortgezet onderwijs of ben je op andere wijze geïnteresseerd in wat kinderen (0-18jr) kunnen leren en beleven tijdens een bezoek aan een Klasseboer? Kom dan naar één van de regiobijeenkomsten in Brabant.

Klasseboer on Tour is een samenwerking tussen Klasseboeren en Jong Leren Eten Noord-Brabant, met als doel om professionals kennis te laten maken met het werk van de educatieve Klasseboer. Het Programma Jong Leren Eten 2017-2020 is een programma van de ministeries LNV en VWS (met op de achtergrond OCW) en is gericht op structurele aandacht in het onderwijs voor voedingseducatie.

De bijeenkomst in Herpen voor de regio Oss/Cuijk was de eerste van een reeks die plaats gaat vinden bij diverse Klasseboeren in Brabant.
Op de voet gevolgd door 26 & 28 maart (regio Tilburg), 9 april (regio Dongen/Waalwijk), 16 mei (regio ’s-Hertogenbosch/Meierij).

Tijdens de inspiratiebijeenkomst kun je zelf ervaren wat een bezoek aan een Klasseboer kinderen en/of jongeren te bieden heeft. De Brabantse makelaar van Jong Leren Eten is aanwezig om de subsidieregeling voor scholen m.b.t. voedseleducatie toe te lichten en bespreekt wat dit voor jouw school, of de scholen waarmee je werkt, kan betekenen. En… we serveren wat lekkers dat rechtstreeks van het land komt!

Kom jij ook naar “Klasseboer on tour”? Aanmelden kan via de opties hieronder.

 

Dinsdag 26 maart van 15.30-17.30 uur

Melkvee- en Educatieboerderij
Familie Fonken

Broekstraat 2a in Tilburg

Donderdag 28 maart van 15.30-17.30 uur

Melkvee- en Educatieboerderij
Familie Fonken

Broekstraat 2a in Tilburg

Dinsdag 9 april van 16.00-17.30 uur

Natuurlijk Tomaat
Kleindongenseweg 81 in Dongen