Dutch Food Week – 5 tot 16 oktober 2019

Dutch Food Week

Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan de productie en distributie van ons voedsel en het verbeteren van onze voeding.

Dutch Food Week heeft de ambitie om iedereen in heel Nederland op zijn of haar niveau te laten kennismaken met de food sector. Daarnaast zet Dutch Food Week zich in om de kwaliteit en innovaties van de Nederlandse voedselketen nationaal en internationaal onder de aandacht te brengen. Tijdens de week, die dit jaar duurt van 5 t/m 16 oktober, belichten we de sector in al haar facetten en bouwen we bruggen tussen consument en alle partijen uit de voedselketen. We nodigen iedereen uit om in gesprek te gaan over ‘wat eten we?

Ook op de bedrijven van een aantal Klasseboeren vinden activiteiten plaats. Een leuke manier om eens te kijken wat ze te bieden hebben! Kijk voor meer informatie op de site www.dutchfoodweek.nl.