Biologische boerderij De Hofstad (Breugel)

Welkom bij Biologische boerderij De Hofstad, een bijna 250 jaar oude boerderij gelegen in de Dommelvallei, op korte afstand van Eindhoven. Op deze boerderij melken wij dagelijks ’s ochtends en ’s avonds met veel plezier ongeveer 70 koeien, verzorgen wij leuke activiteiten en excursies, en bieden wij de mogelijkheid om met gezelschappen tot 40 personen te vergaderen. Daarnaast lopen er op ons erf nog een kat, pony’s en kippen rond.

Onze boerderij is op dit moment in omschakeling om biologisch te worden. Dit betekent dat wij het erg belangrijk vinden om zo gezond mogelijke melk op een manier te produceren waarbij wij het milieu zo min mogelijk belasten.

Beleef het boerderijleven! Wij vinden het erg leuk om een ieder te laten ervaren hoe je op een verantwoorde manier koeien kunt melken. Zelf de kalfjes voeren, aaien, voelen, ruiken, proeven en melken hoort daar natuurlijk ook bij. En als je dan op het einde goed kunt vertellen wat een koe eet, drinkt en waar onze melk allemaal in verwerkt wordt krijg je een mooi boerderij diploma!

Wil je zien hoe een bezoekje met een schoolklas er uit kan zien? Klik dan hier voor ons filmpje. Ontdek alle mogelijkheden die wij bieden via www.dehofstad.com.