Sfeer van Willems (Wijchen)

Sfeer van Willems

Beste leraren en leerlingen wat leuk dat jullie geklikt hebben op Sfeer van Willems. Als je bij ons op het bedrijf komt kijken is dit wel wat anders als een boerderij met voornamelijk dieren. Wij hebben namelijk een moderne moestuin waar mensen lid van worden. De leden worden oogstgenoot genoemd. Zij betalen ieder jaar een bedrag en hiervoor kunnen zij zelf hun eigen groenten, klein fruit, kruiden en bloemen plukken. Eigenlijk pluk je alleen de vruchten, want dat doe je wel zelf!

Wij telen alles op een zeer natuurlijke en duurzame wijze. Wij gebruiken dus geen bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen.

Wel lopen er loopeendjes in onze tuin die veel insecten, slakken en rupsen voor ons vangen en opeten.

Wat kunnen jullie hier ontdekken en leren?

Als je onze tuin bezoekt dan krijg je opdrachten mee en hiermee loop je met een groepje door de pluktuin. Deze opdrachten bestaan uit kennisspel, proeven, waarom plant je bepaalde planten op deze wijze, je gaat wat zaaien. Tevens hebben wij nog een leuke activiteit in onze moestuin en dat is ons blotevoetenpad. Hier loop je over verschillende paden die je zintuigen prikkelen, ook kun je op dit pad opdrachten maken.

Willen jullie meer informatie kijk dan op onze website www.sfeervanwillems.nl en wil je een rondleiding komen nemen in onze tuin en op je blotevoeten je zintuigen komen prikkelen dan zie we je graag. Schrijf je dan snel in.

Met groente groet,

Frank en Wilma Willems

Ploegweg 7
6604 BH Wijchen
www.sfeervanwillems.nl
sfeervanwillems@gmail.com
W. 06-37229125
F. 06-23328825